Voimaeläinmaalaukset kartongille sekä canvaspohjalle

Voimaeläimen kanssa työskentely avaa ovia alitajuntaasi sekä piileviin voimavaroihisi. Voimaeläimet avaavat meissä taitoja ja kykyjä, joita emme ole vielä ottaneet käyttöömme. Voimaeläimen kanssa työskentely on monipuolista ja hyvin yksilöllistä energiatyöskentelyä. Voimaeläimien kanssa tekemäni yhteistyö on tuttua jo aivan lapsesta asti, mutta olen ymmärtänyt, että tehtäväni välittää tätä energiaa myös muille taiteeni kautta.

Voimaeläin saattaa tehdä itseään tykö esim. näyttäytymällä sinulle luonnossa tai vaikkapa elokuvassa. Voit kuulla eläimen ääntelevän. Eläin voi näyttäytyä myös esim. näkemissäsi symboleissa, unessa, taiteessa, koruissa tai vaikkapa mainoksissa, viedäkseen sinun huomiosi itseensä. Voimaeläimesi voi olla osa arkipäivääsi - lemmikkieläimesi voi auttaa sinua monin tavoin. 

Voimaeläin lähestyy sinua aina tarkoituksella; sillä on juuri tällä hetkellä elämääsi oikeanlaista apua ja energiaa tarjottavanaan. Eläinten kanssa työskentely on äärimmäisen mielenkiintoista, opettavaista ja intuitiota vahvistavaa. Voimaeläin vahvistaa omaa voimaasi.

Olen tehnyt voimaeläinkuvia ja tulkintoja tilauksesta, jotka ovat olleet seikkailuja itsellenikin. Voimaeläin ilmentää itsensä minulle eetteritasolla näyttäytyen, jo ennen kuin tiedän edes tilauksen olevan tulossa. Osa eläimistä alkaa pörräämään kintereilläni tai ne voivat tulla näyttäytymään rummutusmatkallani minulle. Joskus näen toistuvasti saman eläimen luonnossa, joka on itselleni merkki sen tarjoamasta avusta.

Jotta eläin voisi ilmentää voimaansa, se haluaa tehdä itsensä konkreettiseksi maalauksieni kautta. Myös omat voimaeläimeni ovan halunneet lähestyä ja kommunikoida maalausteni ja kanavointien kautta. Se helpottaa työskentelyä ja maalauksessa eläimen "persoona" tulee esiin hienosti.

Eläimen kanssa työskentely on usein myös sanatonta, mutta alkuun voi olla helpompi myös sanallistaa asioita. Kirjallinen kanavointi siis vahvistaa sidettänne ja syventävää eläimen kanssa tehtävää yhteistyötä. Eläimet auttavat ymmärtämään, kuinka olemme luonnon kanssa yhtä. 

Voit tilata kuvan tietystä voimaeläimestäsi tai teen kuvan sinulle kanavoituna. Edistyessämme henkisellä polulla, meillä voi olla useita voimaeläimiä, jotka vahvistavat energiotamme ja tietoisuutemme. Voimaeläinkuva madaltaa kynnystäsi työskennellä voimallisella tavalla arjessasi.

Eri eläimet ovat erikoistuneet tiettyjen energioiden vahvistamiseen meissä. Niillä on paitsi universaali, myös yksilöllinen taso jaettavanaan. Eläinten energia on virtaavaa ja todella voimallista. Koen saavani itsekin samalla energiahoitoa ja maadoitusta tehdessäni taidetta.

Edistyessämme energiat avautuvat yhä enemmän sydämen sekä intuition kautta. Juuri tästä syystä kanavoitu maalaus toimii erinomaisena avaimena syvällisemmille tasoille, jossa sanat ovat rajallinen tapa ilmaisuun. Monet eläimet tuovat mukanaan parantavaa energiaa ja ne opettavat meitä vastavuoroisuuteen.

Voimaeläin häipyy energiakentästäsi, mikäli et ota vastaan hänen apuaan. Ne ovat varsin sinnikkäitä apulaisia, mutta eivät tuppaudu väkisin kenenkään elämään. Kyse on valinnasta ja avautumisesta. Siispä tartu tilaisuuteen ja anna voimaeläimesi tehdä elämästäsi helpompaa ja ohjata sitä uusille tasoille.

Astu eläinten ihmeelliseen maailmaan! Alla olevista kuvista, osa on Louhen pakan voimaeläin maalauksia. Teen myös voimeläintauluja tilauksesta. Tarkempia tietoja saat sivulta hinnat osiosta.

Voimaeläin korppi: Louhen pakka 2022.

voimaeläin kettu: Louhen pakka 2022

Voimaeläin sotka: Louhen pakka 2022.

Voimaeläin karhu: Louhen pakka 2022.

Voimaeläin jänis: Louhen pakka 2022.

Voimaeläin biisoni canvaspohjalle

Voimaeläin maalauksia kankaalle kehystettynä.

Jumalatar kuvat ja tulkinnat

Feminiininen voima on nousemassa voimakkaasti meissä kaikissa sukupuolesta riippumatta. Meissä on sekä maskuliininen, että feminiininen energia, joiden epätasapaino voi näkyä monenlaisina ongelmina ja haasteina elämässämme. Olemme siirtymässä ihmiskuntana yhä enemmän sydäntietoisuuteen, jonka edellytyksenä on energioidemme tasapainottaminen. Feminiininen energia on vastaanottavaista, lempeää, luovaa ja uutta synnyttävää. Maskuliininen energia on antamisen, tekemisen ja tukemisen energiaa. Vapaana virratessa se sallii uuden rakentamisen ja luomisen vakaalle pohjalle.

Suorittamista ihannoiva yhteiskuntamme on vienyt meitä yhä kauemmas feminiinisestä voimastamme ja siksi sitä tulisi vahvistaa eri tavoin. Edellisten sukupolvien sotatraumat ohjaavat edelleen ajatus- ja toimintamallejamme kohti selviytymismoodia ja suorituskeskeisyyttä. Nämä toimintamallit ovat olleet menneisyydessämme yksi tapa selvitä vaikeista ajoista. Sota-ajan naiset joutuivat ottamaan myös miehisen roolin kotirintamalla, joka on ollut välttämätöntäkin. Ilman trauman puhdistusta, naisissa nousee esiin edelleen maskuliininen suorittaja. Miesten kokemat sotatraumat ovat tehneet taas omat haavansa. heidän tunnepuoleensa. Mikäli emme tasapainota ja paranna näitä perimän kautta saamiamme haavoja, emme voi hyvin vaan siirrämme haavamme edelleen seuraavien sukupolvien kannettaviksi.

Jumalatar kuvien tarkoituksena on vahvistaa sinua pääsemään paremmin yhteyteen feminiinisen herkkyytesi kanssa. Kuvan ja tekstin kautta voit yhdistyä sisälläsi aktivoituvaan universaaliin feminiiniseen energiaasi. On tärkeää vahvistaa tätä yhteyttä, jotta voit tasapainottaa omaa voimaasi ja aktivoida koko potentiaalisi. Jumalatar kuvan ja tulkinnan tilaamalla saat tietoa, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota juuri nyt ja mitä vahvuuksia kannat sisälläsi valmiina otettavaksi käyttöösi elämässäsi.

Pyhä feminiininen voima on usein meissä aliarvoitu ja tukahdutettukin. Jotta voimme kohota omassa energiassamme, on meidän parannettava ja eheytettävä kaikki osasemme. Feminiiniset energiat eivät ole vain hempeitä vaan myös hyvin voimallisia. Sen herättämä tunteen voima voi jopa pelottaa ja luoda alitajuista vastustusta meissä. Sama vastustuksen voima voi näkyä myös ulkopuolellamme. Siksi on niin tärkeää ymmärtää, mitä meissä tapahtuu, kun feminiininen voima alkaa nousta pintaan. 

Kristinusko on häpäissyt naiseutta monin tavoin, mystisyys ja seksuaalisuus on demonisoitu, joka voi näyttäytyä elämässemme edelleen monin haavoittavin tavoin. Luova, vapaasti virtaava energia ei pääse muokkaamaan elämäämme oman näköiseksemme vaan saatamme tuntea elävämme ikään kuin jonkun toisen elämää.

Jumalatar kuvien kautta saat lisäopastusta sekä vahvistusta eri energioiden kirkastamiseen sekä haavojesi parantamiseen. Aina energiat eivät ole sanallistettavissa ja siksi kuvallinen ilmaisu avaa sellaisia ovia, mihin ihmismieli ei muutoin pääsisi. Koen itse jumaltar energiat hyvin mystisinä ja mysteerisinä: niissä on valtava potentiaali ja alkuvoima, joka on meidän jokaisen syntymäoikeutemme. Nämä energian tunnistaa parhaiten sydämellään ja intuitiollaan. 

Astu ikiaikiseen viisauteesi ja ala loistaa omassa elämässäsi! Ota ensimmäinen askeleesi jo tänään. Katso tarkemmat tilausten hinnat sivustoltani.

Jumalatar kuva: Louhen pakka 2022

Jumalatar kuva: Louhen pakka 2022

Jumalatar kuva: Louhen pakka 2022

Jumalatar kuva: Louhen pakka 2022

Tilaustyöt

Teen pyynnöstäsi eri kokoisia töitä tilauksesta. Pidän luontoaiheista, fantasia- ja satumaalauksien teosta. Käytän mielelläni kirkkaita värejä, sillä niiden kautta välitän energiaa. Voit myös toivoa millä väreillä haluat työsi toteutettavan. Tilaustöissä hinnat tarkentuvat koon ja tekotavan mukaan. 

Hortensiat ruukussa.